Tulenliekin ohjelmisto

 Tulenlienkin tansseja mainostamme lehdissä satunnaisesti, jatkossa tanssiohjelman löydät kotisivuiltamme tulenliekki.fi, facebook-sivultamme, tanssi.net lisäsi viikottain kuulet ne Radio Rex ja Oikea-Asema kanavilta.

Näin säästyneet varat olemme vieneet lippujen hintoihin, jatkossa joka viidennet tanssit saat puoleen hintaan, myös uusia tulokas orkestereita tarjolla kerran kuukaudessa, jolloin lippu on vain 10€.

Tanssi-iltoja on asiakkaitten toiveesta lisätty myös lauantai-iltoihin. Jokaisella tanssi-illalla on oma teemansa mm. tähtitanssit, naistentanssit, nousevien tähtien ilta, sinkkutanssit, eli kokeillaan taas jotain uutta oli teema sitten mikä tahansa, niin kaikki ovat tervetulleita viihtymään Tulenliekkiin- meillä on tilaa kaikille. Myös naistentansseissa on miehillä lupa hakea, näin haluamme pitää yllä sellaista kulttuuria että kaikki saavat hakea ja eikun rohkeasti vain parketille.

Olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja aloitamme tanssit aikaisemmin klo 20 levymusiikin tahdittamina ennen orkesterin lavalle saapumista. Orkesterit aloittavat soittamaan klo 20.30

Tanssikursseja ja karaokea järjestämme jatkossa satunnaisesti, näistä ilmoittelemme sosiaalisessa mediassa.

Koska pudotimme lippujen hintoja ja uutuutena otamme käyttöön oman etukortin jolla saat joka viidennet tanssit 1/2 hintaan, jatkossa suselin kortilla saat maksuttoman narikan, ilmaisen veden baaritiskiltä.

Tervetuloa tulenliekkiin, olemme siellä sinua varten että viihtyisit.
Anna meille palautetta, jotta pystymme kehittämään palveluitamme tulevaisuudessa.

 liekki kevt 2019 kotisivu

________________________________________________________________________________

KEHITYSVAMMAISTEN PERINTEISET KESÄTANSSIT

KESKIVIIKKONA 5.6.2019 KLO 14-18

aki samuli netti

 

 Tulenliekki järjestää yhdessä Leppävirran Kehitysvammaisten Tuki ry:n kanssa perinteiset kesätanssit jälleen kesäkuun ensimmäisenä keskiviikkona 5.6.2019 klo 14 -18. Tänä vuonna esiintymässä on Aki Samuli ja hänen orkesterinsa.

 

Kesätanssit on jo liki 20 vuotta vanha perinne, joka kokoaa yhteen kehitysvammaiset Itä-Suomen alueelta. Kohokohdaksi muodostunut tapahtuma on säilyttänyt suosionsa n. tuhannen henkilön tapahtumana vuodesta toiseen.

 

Olipa keli kuin keli, kukkamekot kaivetaan naftaliinista ja tullaan joukolla tapaamaan ystäviä ja tuttuja, tanssitaan huippu esiintyjien tahdissa sekä herkutellaan talon antimilla. Karaokea voi laulaa tikkubaarissa.

 

Alla on muutamia käytännön asioita helpottamaan kaikkien viihtymistä.
Liput; 12 €/hlö, kaikilta. Ohjaajat ja avustajat maksavat myös, koska kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma.

 

Ennakkoliput varattavissa 31.5.2019 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja niitä saa myös laskutukseen. Ilmoita varauksen yhteydessä sähköisenlaskutuksen tunnukset ja tiedot sekä tarvittavat viitteet.

 

Ennakkoliput varaamalla sinun ei tarvitse jonottaa ryhmän kanssa lipunmyyntiin, vaan yksi noutaa tilatut liput koko ryhmälle. Näin pääsette suoraan jonon ohi tansseihin.

 

Sähköinen laskutuspalkkio on 7,50 €/lasku, myös käteinen ja kortti käy.

 

Maksutapahtuman jouduttamiseksi: Maksaessasi käteisellä varaa/kerää rahat ennakkoon ja lunasta varatut lippusi valmiiksi lasketulla lippujen yhteissummalla - näin joudutamme kaikkien asiointeja.

 

Jos et ole varannut lippuja ennakkoon ja kuitenkin tarvitset niitä laskutukseen: Varaa tarvittavat sähköisen laskutuksen laskutustiedot tarvittavine viitteineen mukaasi erillisellä lapulla, jonka voit jättää lippuja hakiessasi lippujen luovuttajalle - näin varmistamme suoraan oikeat laskutustiedot ja sujuvan asioinnin.

 

Lipunmyynti/ennakkolippujen luovutus alkaa klo 13.00. Saavuthan ajoissa välttääksesi klo 14:än suuren ruuhkan portilla.

 

Mahdollisuus varata myös ruokailu seisovastapöydästä ennakkoon, varaukset 31.5.2019 mennessä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ruokailu tapahtuu ulkona ruokateltassa, seisovasta pöydästä(saat itse ottaa ruokaa niin paljon kuin haluat). Henkilökunta toki auttaa annoksen ottamisessa, jos tarvitset apua. Teltassa on pöytiä ja tuoleja ja osa pöydistä on ns. pystypöytiä, joissa ruokailu tapahtuu seisaaltaan. Teltassa on jatkuva kattaus klo 13.30 – 17.00, joten voitte ruokailla siellä silloin, kun siltä tuntuu. Pöytävarauksia sinne ei voida kuitenkaan ottaa. Varaamalla ruokailun ennakkoon saat lounasliput samalla, kun lunastat pääsylippusi. Näin ruokailu sujuu jouhevasti, kun rahaa ei tarvitse enää käsitellä. Lounaslipun antamalla saat lautasen ja pääset aloittamaan ruokailun.

 

MENU
Kinkkukiusaus tai kasviskiusaus, vihersalaattia, leipää, levitettä, mehua, vesi ja tikkujäätelö jälkkäriksi, hinta 10,90 €/hlö.
Ruoka on gluteenitonta ja laktoositonta.
Muita erikoisruokavalioita ei välttämättä voida ottaa huomioon, mutta voit kysyä niitäkin ennakkoon.

 

Paikanpäällä on myytävänä lisäksi: kahvia, suolaista ja makeaa kahvileipää, makeisia, jäätelöä, lettuja, grillimakkaraa, grilliruokaa yms.

Bändillä on myynnissä levyjä ja oheistuotteita(ns. fani tavaraa), joten varaathan rahaa, jos haluat tehdä ostoksia.

 

Myyntipisteitä on useita ja henkilökuntamme tekee kaikkensa asioinnin sujumiseksi, mutta jonoilta ja ruuhkilta emme voi toki välttyä.


Asiakkaat itse haluavat kokea asioinnin rajoitteista riippumatta. Se ei kaikilla suju hetkessä, mutta tapahtumana se on ainutlaatuinen. Haluamme, että he voivat kokea sen riemun ilman ruuhkan painetta, joten ota leppoisa asenne mukaan ja jätä kiire kotiin. Kaikille riittää tarjottavia ja meillä on aikaa palvella kaikkia sydämellä.

 

Ota mukaan kelin mukainen vaatetus, koska osa myyntipisteistä on ulkona katetuissa teltoissa.

 

Jos tarvitsette asiakkaillenne ns. lepo/hoitotilaa tapahtuman aikana, sellainen löytyy alueelta, lipunmyynti opastaa paikan.

 

Lisätiedot ja varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tervetuloa Tulenliekkiin!

 

Alakategoriat