Tulenliekin ohjelmisto

 Tulenlienkin tansseja mainostamme lehdissä satunnaisesti, jatkossa tanssiohjelman löydät kotisivuiltamme tulenliekki.fi, facebook-sivultamme, tanssi.net lisäsi viikottain kuulet ne Radio Rex ja Oikea-Asema kanavilta.

Näin säästyneet varat olemme vieneet lippujen hintoihin, jatkossa joka viidennet tanssit saat puoleen hintaan, myös uusia tulokas orkestereita tarjolla kerran kuukaudessa, jolloin lippu on vain 10€.

Tanssi-iltoja on asiakkaitten toiveesta lisätty myös lauantai-iltoihin. Jokaisella tanssi-illalla on oma teemansa mm. tähtitanssit, naistentanssit, nousevien tähtien ilta, sinkkutanssit, eli kokeillaan taas jotain uutta oli teema sitten mikä tahansa, niin kaikki ovat tervetulleita viihtymään Tulenliekkiin- meillä on tilaa kaikille. Myös naistentansseissa on miehillä lupa hakea, näin haluamme pitää yllä sellaista kulttuuria että kaikki saavat hakea ja eikun rohkeasti vain parketille.

Olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja aloitamme tanssit aikaisemmin klo 20 levymusiikin tahdittamina ennen orkesterin lavalle saapumista. Orkesterit aloittavat soittamaan klo 20.30

Tanssikursseja ja karaokea järjestämme jatkossa satunnaisesti, näistä ilmoittelemme sosiaalisessa mediassa.

Koska pudotimme lippujen hintoja ja uutuutena otamme käyttöön oman etukortin jolla saat joka viidennet tanssit 1/2 hintaan, jatkossa suselin kortilla saat maksuttoman narikan, ilmaisen veden baaritiskiltä.

Tervetuloa tulenliekkiin, olemme siellä sinua varten että viihtyisit.
Anna meille palautetta, jotta pystymme kehittämään palveluitamme tulevaisuudessa.

 liekki kevt 2019 kotisivu

 

 

 

 

Alakategoriat